VILT AFTEN MED HOVDENAKK HJORT OG VINGRUPPEN
04. OKTOBER- kl.18
Bli med oss fredag 4. oktober, i Restaurant Varde på Havila Hotel Ivar Aasen i Ørsta for en unik middag.
Vi har samarbeidd med Hovdenakk Hjort, ein lokal hjorteprodusent, for å lage ein fem-rettars meny av det beste av hausten i dei sunnmørske fjella og skogen har å by på. Menyen består av lokale hjortekjøttretter og ingrediensane i sesongen.
Hovedenakk Hjort er ein hjortefarm med eit tilhøyrande slakteri med viltmottak, lokalisert i Ørsta på Søre Sunnmøre.
Vingruppen, Norges største importør av vin, og består av 5 dedikerte selskaper, har sett saman en drikkepakke tilpasset menyen. Dette er eit flott høve til å nyte lokale råvarer og nøye utvalde vinar.
Vi ser frem til å ha deg med på en smakfull kveld!
MENY VILTAFTEN
Vi ser frem til å presentere menyen for Viltaften.
MENY 5 RETTER
795,- per person
Entrecote av hjort fra Hovdenakk hjort. Gravet med gin fra Geiranger. Serveres med lokal urte og bladsalat, syltet småløk, ramsløkemulsjon, nøttekrønsj og tyttebærmousse
Kremet skogsoppsupe på høstens kantarell og steinsopp. Serveres med sprø hjortepølse og gressløkolje
Rypebryst fra Sunnmøre. Pannestekt, serveres med pastinakkpure, kantareller, blåbær, glaserte løk, bacon, rosenkål og demiglace
Indrefilet av hjort fra Hovdenakk hjort. Serveres med einebærsaus, honning glaserte gulerøtter, ripsgele, jordskokkchips og potetpure smaksatt med gressløk
Crème brûlée smaksatt med multe. serveres med eple sorbet fra Stranda og karamellisert sjokolade.
MENY 3 RETTER
495,- per person
Kremet skogsoppsupe på høstens kantarell og steinsopp. Serveres med sprø hjortepølse og gressløkolje.
Indrefilet av hjort fra Hovdenakk hjort. Serveres med einebærsaus, honning glaserte gulerøtter, ripsgele, jordskokkchips og potetpure smaksatt med gressløk.
Crème brûlée smaksatt med multe. serveres med eple sorbet fra stranda og karamellisert sjokolade.
DRIKKEPAKKE
295,- per person
Vinpakken er nøye utvald til menyen i kveld. Eit utval av andre drikkevarer, inkludert alkoholfrie alternativ, er også tilgjengeleg.
Matallergiar
Har du ein matallergi?
Gi oss beskjed om dette ved bestilling.
Ditt overnattingsvalg på Ørsta.
Bli med oss på Restaurant Varde fredag, 4. oktober, for en fem-retters middag i samarbeid med Hovdenakk Hjort. Dato: 4. oktober| kl.18. i Ørsta.