TRIVELEGE ROM MED FLOTT UTSIKT MOT ANTEN FJELL ELLER VATN

Våre hyggelege rom gjer at du kan slappe av i eige selskap til neste topptur eller nyte livet saman med den du er glad i.
Havila Hotel Raftevold har 44 rom vi har gjort praktiske, lune og hyggelege.

Standard dobbeltrom – med fjellutsikt

Våre standard dobblerom har stilrein design. Det er på 15 kvadratmeter, med balkong og fjellutsikt. Standardrommene har 2 enkeltsenger, skrivebord med stol, TV med utvalg av kanaler og gratis WIFI. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner.

Standard dobbeltrom – med utsikt mot innsjøen

Våre standard dobblerom har stilrein design. Det er på 15 kvadratmeter, med balkong og utsikt mot innsjøen. Standardrommene har to enkeltsenger, skrivebord med stol, TV med utvalg av kanaler og gratis WIFI. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner.

Standard Twinrom – med fjellutsikt

Våre standard dobblerom har stilrein design. Det er på 15 kvadratmeter, med balkong og fjellutsikt. Standardrommene har twin enkeltsenger, skrivebord med stol, TV med utvalg av kanaler og gratis WIFI. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner.

Standard Twinrom – med utsikt mot innsjøen

Våre standard dobblerom har stilrein design. Det er på 15 kvadratmeter, med balkong og utsikt mot innsjøen. Standardrommene har twin enkeltsenger, skrivebord med stol, TV med utvalg av kanaler og gratis WIFI. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner.

Vi ønsker dine pelskledde vener velkomen!

Hundar blir rekna som ein familiemedlem på Havila Hotels, så me vil gjerne ta imot dei. Du kan vera sikker på at under opphaldet ditt hos oss vil hunden din nyta den same avslappande innkvarteringa som deg.

Slik tek vi i mot deg og kjæledyret ditt

Sanden 27, 6763 Grodås, Hornindal

resepsjon.raftevold@havila.no

+47 57 87 99 99