Restaurant Skageflå

Herleg middag med utsikt over Geirangerfjorden

Restaurant Skageflå held ope frå mai til september. Vi byr på ein spennande a la carte-meny med lokale råvarer inspirert av fjordane og fjella rundt oss, som ost fra Skarbø Gard ved Storfjorden på Sunnmøre, som Soleglad ost som har fått bronsemedalje i World Cheese Awards i 2018.  Det er også lokale variantar og alternativ på drikkemenyen vår.
For den beste opplevinga – bestill bord i resepsjonen.

Opningstider Man-Søn kl. 17- 22

Bordreservasjon: +47 70 26 30 05

MENY BORDRESERVASJON

Låna Restaurant & bar

Det lokale møtepunktet ditt for ei god matoppleving. Kafé i hjartet av Geiranger.

LÅNA er vår baren og restauranten med terrasse i sentrum av Geiranger, og ligger same stad som Martinus K. Merok ein gong satt opp et «Lån». Ei handelsbu med rom for overnatting i 1869, som seinare blei Meroks Hotell.

LÅNA er ein restaurant med gode lunsj og middags rettar, basert på lokale smaker og dei beste lokale råvarene.

Opningstider Man-Søn kl. 12- 19

LÅNA MENY

Salong og terrasse bar

Nyt ei fantastisk utsikt over Geirangerfjorden

I sjuande etasje vil du oppdage ein romsleg og innbydande salong, ideell for avslapping og sosialisering med vener og familie.

Rommet er utstyrt med eit mangfald av underhaldningsalternativ, inkludert bordspel, eit piano, eit lite bibliotek, eit biljardbord og ein TV for dei som søkjer avslappande tidsfordriv.

Vidare finn du ein bar der du kan nyte dine favorittdrikker og ei innbydande terrasse som byr på storslåtte utsikter over den pittoreske fjorden.

Opningstider Man-Søn kl. 15- 23

Geirangervegen 22, 6216 Geiranger

resepsjon.geiranger@havila.no

+47 70 26 30 05