TRIVELEGE ROM MED FLOTT UTSIKT

Våre hyggelege rom gjer at du kan slappe av i eige selskap og lade opp til neste topptur eller nyte livet sammen med den du er glad i. Havila Hotel Ivar Aasen har 72 praktiske, lune og hyggelege rom med flott utsikt mot fjord eller fjell – eller begge deler.

Alle våre rom er røykfrie og frokost er alltid inkludert.

Standardrom

Standardroma våre er 15 kvadratmeter store og ligg i 2. og 3. etasje på hotellet med vakker utsikt mot dei flotte fjella i Ørsta. Standardroma har to enkeltsengar og skrivebord med stol. Alle rom har eige bad med dusj og hårfønar.

Familierom

Familieroma våre er på 17 kvadratmeter og ligg i 2. og 3. etasje på hotellet med vakker utsikt mot dei flotte fjella i Ørsta. Familieroma har to enkeltsengar og inntil 2 ekstra enkeltsengar, skrivebord og stol.

Alle roma har eige bad med badekar og hårfønar.

Superior rom

Våre Superiorrom er på 20 kvadratmeter, har egen balkong og er plassert i hotellets 1. 2. og 3. etasje med vakker utsikt mot Ørsta’s flotte fjell. Superior-rommene har 2 enkeltsenger med skrivebord, stol, sittegruppe, vannkoker, kjøleskap, TV med utvalg av kanaler og gratis WIFI. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner.

Superior Deluxe rom

Våre Superior Deluxe-rom er mellom 20-25 kvadratmeter, har egen balkong og er plassert i hotellets toppetasje med en enestående utsikt mot Ørsta’s flotte fjell. Superior Deluxe-rommene har dobbeltseng med skrivebord, stol, sittegruppe, vannkoker, kjøleskap, TV med utvalg av kanaler og gratis WIFI. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner.

Junior Suite

Våre Juniorsuiter er mellom 20-25 kvadratmeter og er plassert i hotellets toppetasje med egen balkong, og en enestående utsikt mot både Ørsta’s flotte fjord og fjell. Juniorsuitene har dobbeltseng med skrivebord, stol, sittegruppe, vannkoker, kjøleskap, TV med utvalg av kanaler og gratis WIFI. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner.

Suite

Suiten vår er 40 kvadratmeter. Den har eigen balkong og ligg i toppetasjen på hotellet med ei eineståande utsikt mot dei flotte fjella i Ørsta og Ørstafjorden. Suiten har eige soverom med dobbeltseng og bad i tillegg til eit toalett knytt til opphaldsromet, stove med skrivebord, stol, sofagruppe, spisebord, vasskokar, kjøleskap, flatskjerm med fleire TV-kanalar og gratis wifi.

Vi ønsker dine pelskledde vener velkomen!

Hundar blir rekna som ein familiemedlem på Havila Hotels, så me vil gjerne ta imot dei. Du kan vera sikker på at under opphaldet ditt hos oss vil hunden din nyta den same avslappande innkvarteringa som deg.

Slik tek vi i mot deg og kjæledyret ditt

Parksvegen 9, 6150 Ørsta

resepsjon.ørsta@havila.no

+47 700 45 100