HAVILA HOTEL IVAR AASEN

Feir jul i Ørsta med Havila Hotels

Stemningsfull førjulstid på Havila Hotel Ivar Aasen

Jula er tida for å samlast, feire og skape gode minner.
Hos Havila Hotel Ivar Aasen legg vi alt til rette for eit uforgløymelig julebord i Ørsta – med god mat, lun atmosfære og vertskap som tek vare på deg. Her kan både bedrifter og venelag nyte ei komplett julefeiring med smak av Sunnmøre og overnatting midt i sentrum.

Frå 17. november byr vi òg på julelunsj og julemiddag – perfekt for både venelag og bedrifter.

julebord 16

Ferske råvarer

All maten vår er laga med ferske råvarer.

julebord 33 1 scaled e1725869117490

Lokale ingrediensar

Vi kjøper råvarer frå lokale produsentar for å skapa dei beste smakane.

julebord 51 scaled

Storslått julebord

Julebuffet og dessertbord.

julebord 49 scaled

Duo’n KS

Musikk og dans etter middagen.

Kvifor velje Havila Hotel Ivar Aasen til årets julebord?

  • Sentral beliggenheit i Ørsta sentrum
  • Passar for både firmajulebord, venelag og organisasjonar
  • Moderne restaurant og hyggeleg atmosfære
  • Overnatting og god frukost inkludert

Vi arrangerer både julebord og firmajulebord i Ørsta – perfekt for små og mellomstore bedrifter som ønskjer ei stemningsfull avslutning på året.
Les meir om møter og selskap ›

HIA frukost 13 scaled

Julebord i Ørsta – tradisjon, stemning og smak

Datoar: fredag 28. november og 5. desember · laurdag 29. november, 6. og 13. desember

Tid: Julebuffet kl. 18.00–21.00. Etter middagen opnar baren. KS Duo tek scena frå kl. 21.00 og held stemninga oppe til kl. 02.00.

Vi kombinerer tradisjonsrik julemat og lokale råvarer med lun atmosfære og levande musikk – ei førjulskveld som passar for vener, familie og kollegaer.

Gjer kvelden komplett og kombiner julebordet med førjulsarrangement i Ørsta og Volda.
Hendingar i førjulstida her ›

Pris

  • Julebord: 895,- pr. person (drikke ikkje inkludert).
  • Julebord med overnatting – 2 personar i dobbeltrom (standard): 1.495,- pr. person. Ein person i enkeltrom: 1.945,- pr. person. (Inkl. julebord og frukost.)
Send førespurnad 700 450 100
bilde 20231121 182606 3069db53 scaled

Julelunsj eller julemiddag

Frå 17. november til 19. desember tilbyr vi julelunsj og julemiddag kvar dag, på førespurnad.

Meny – vel mellom:

  • Juletallerken: pinnekjøtt, svineribbe, dampa potet. Servert med kålerabistappe, raudkål og surkål.
  • Lutefisktallerken: lutefisk av klippfisk med potet, ertepuré, bacon og sennepssaus.
  • Juletorsk: smørdampa ringerikspotet, ertepuré, gulrotstavar, bacon og sandefjordsmør.

Dessert: appelsin- og kanelostekake på pepperkakebotn, servert med vaniljemarinerte bær.

Pris: 535,- pr. person.

Send førespurnad 700 450 100
A7303770

Lutefiskaften

Ingen jul utan lutefisk!

Vi serverer denne norske klassikaren med alt det gode tilbehøret, og avsluttar med dessert som set den rette julestemninga. Her blir det klassisk lutefisk av tørrfisk og klippfisk med mye godt tilbehør som blant annet sprøstekt bacon, ertepure, ringerikes poteter.

Visst du?

Hvorfor og når man begynte å behandle tørket fisk med lut vet man ikke, men det er en gammel tradisjon. En legende sier at et lager med tørrfisk brant opp etter et lynnedslag. Tørrfisken ble liggende igjen i asken som ble våt i det påfølgende regnet, og aske er alkalisk. Den gangen spiste man mat som bare var uspiselig og ikke forgiftet, og fisken ble antakelig dermed vasket grundig i rent vann for å få bort den verste sot mengden. Dermed var lutefisken født – og i dag er han ein av dei mest populære rettane på norske julebord.

Vil du lære meir om tradisjonelle norske julerettar og julemat?
Sjå Smaken av jul på Visit Norway ›

Pris: 595,- per person

Send førespurnad 700 450 100

Bestill juleopplevinga di

Vil du sikre deg plass til julebord, julelunsj, julemiddag eller lutefiskbuffet?

Fyll ut skjemaet under, så tek vi kontakt for å bekrefte bestillinga di.

Last ned brosjyre
Navn
Vel mellom:
=