Fiskesuppe
Norsk tradisjonell fiskesuppe med dagens fangst. Servert med aioli og focaccia
A: mjølk, selleri, egg, gluten (kveite) fisk, sennep, skaldyr, sulfitt
165,-
Klippfiskboller
Handlaget klippfiskbollar frå Nordmøre blir serverte med tomat & olivensalsa, aioli og focaccia.
A: mjølk, gluten (kveite) sennep, egg, fisk,
155,-
Hjort frå Hovdenakk
Lokal hjort frå Ørsta som er grave på gin frå Geiranger. Blir servert med urteblad, sylta delikatesseløk, ramsløkemulsjon, jordskokkchips og tyttebærmousse.
A: egg, mjølk, sulfitt, sennep,
185,-
Tronfjellskinke
Vellagret spekeskinke frå Tynset. Blir servert med salat på fennikel, ruccola og selleri, trøffel marinert hardost, pesto, karamelliserte nøtter og konfiterte tomatar.
A: mjølk, nøtter, selleri og sulfitt
170,-