Kjøkkensjef til Havila Hotel Geiranger
Vil du være med å sette Geiranger på matkaret og ta våre restauranter til nye høyder?
Vi søker en dyktig, kreativ, leken og ambisiøs kjøkkensjef som sammen med ledergruppen vil bidra til å utvikle våre restauranter til en matopplevelse utenom det vanlige.
Du vil kunne være med på videreutvikle konseptene og menyer. Du brenner for matkultur, lokale råvarer, og har et genuint ønske om å utvikle gode, nye smaker i symbiose med holdbarhet og tradisjon. Du liker å by på deg selv og er ikke fremmed for å presentere og servere dine egne retter til gjestene i restauranten. Du skal være selvsikker på at produkter som kommer fra dine kjøkken er av høy kvalitet så som våre gjester forventer seg og fortjener.
Stillingen er en 100% stilling – helårs.
Dette er du:
- Stolt av faget ditt
- Har erfaring fra lignende stillinger
- Selvstendig
- En som klarer å skape entusiasme for ansatte og gjester
- Du har et godt nettverk
- Du innehar et strategisk tankesett
- Du er god på relasjoner
- Du elsker å bygge team
- Du er opptatt av mat og drikke
- Du har god økonomisk forståelse
- Du liker å jobbe med utvikling av nye konsepter
- Du er resultatorientert
- Jobber hardt for den optimale serviceopplevelsen
- Du innehar god struktur
- Du er handlekraftig
Stillingen inneholder
- Daglig leder og ansvarlig for hotellet sine kjøkken
- Ansvarlig for rutiner på kjøkkenet
- Ansvar for å jobbe opp ett god arbeidsmiljø, der alle stiller opp for hverandre, både i dine avdelinger og resten av hotellet.
- Som en del av hotellets ledergruppe, være med aktivt å jobbe for å utvikle hotellet som en helhet.
- Jobbe med resultatutvikling og aktivitetsplaner for kjøkken.
- Holde seg oppdatert på Havila Hotels brand og sikkerhetsrutiner
- Ansvarlig for hotellets IK-mat system
- Ansvarlig for personalsystemer, Simplyer, Tidsbanken ol. .
- Delta på drift- og ledermøter, samt avholde avdelingsmøter og personalsamtaler
- Være med på planleggingsmøter med kunder etter behov.
- Konseptutvikling
- Ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
- Bemanning og planlegging av vaktlister
- Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varelager
- Planlegging av mat knyttet til arrangementer og aktiviteter
- Kvalitetssikring av produksjon og service
- Fokus på spenst i alle ledd
Kvalifikasjoner og egenskaper:
- Gode lederegenskaper
- Behersker norsk min. engelsk
- Erfaring fra á la carte, hotell og bankettkjøkken
- God økonomiforståelse
- Bidra til arbeidsglede til gjester og ansatte
- Rapporterer til Direktør
- Hovedansvar for kjøkken.
- Personalansvar
Vi kan tilby:
- Gode betingelser for rette vedkommende
- Spennende stilling med ansvar og utfordringer
- Karrièremuligheter innenfor Havila Gruppen
- Nettverk med gode kolleger
- Godt arbeidsmiljø
- En del av en stor reiselivssatsning