VILT AFTEN MED HOVDENAKK HJORT OG VINGRUPPEN
04. OKTOBER- kl.18
Bli med oss fredag 4. oktober, i Restaurant Varde på Havila Hotel Ivar Aasen i Ørsta for en unik middag.
Vi har samarbeidd med Hovdenakk Hjort, ein lokal hjorteprodusent, for å lage ein fem-rettars meny av det beste av hausten i dei sunnmørske fjella og skogen har å by på. Menyen består av lokale hjortekjøttretter og ingrediensane i sesongen.
Hovedenakk Hjort er ein hjortefarm med eit tilhøyrande slakteri med viltmottak, lokalisert i Ørsta på Søre Sunnmøre.
Vingruppen, Norges største importør av vin, og består av 5 dedikerte selskaper, har sett saman en drikkepakke tilpasset menyen. Dette er eit flott høve til å nyte lokale råvarer og nøye utvalde vinar.
Vi ser frem til å ha deg med på en smakfull kveld!
595,-
3 retter meny, per person, drikke er ikke inkludert.
795,-
5 retter meny, per person, drikke er ikke inkludert
frå 295,-
drikkepakken
Ditt overnattingsvalg på Ørsta.
Bli med oss på Restaurant Varde fredag, 4. oktober, for en fem-retters middag i samarbeid med Hovdenakk Hjort. Dato: 4. oktober| kl.18. i Ørsta.