VILT AFTEN MED HOVDENAKK HJORT OG VINGRUPPEN

04. OKTOBER- kl.18

Bli med oss fredag 4. oktober, i Restaurant Varde på Havila Hotel Ivar Aasen i Ørsta for en unik middag.

Vi har samarbeidd med Hovdenakk Hjort, ein lokal hjorteprodusent, for å lage ein fem-rettars meny av det beste av hausten i dei sunnmørske fjella og skogen har å by på. Menyen består av lokale hjortekjøttretter og ingrediensane i sesongen.

Hovedenakk Hjort er ein hjortefarm med eit tilhøyrande slakteri med viltmottak, lokalisert i Ørsta på Søre Sunnmøre.

Vingruppen, Norges største importør av vin, og består av 5 dedikerte selskaper, har sett saman en drikkepakke tilpasset menyen. Dette er eit flott høve til å nyte lokale råvarer og nøye utvalde vinar.

Vi ser frem til å ha deg med på en smakfull kveld!

 

595,-

3 retter meny, per person, drikke er ikke inkludert.

795,-

5 retter meny, per person, drikke er ikke inkludert

frå 295,-

drikkepakken

Bordreservasjon +47 700 45 100

Ditt overnattingsvalg på Ørsta.